تور قبرس، تور قبرس شمالی، تور لارناکا، تور آیاناپا
تور قبرس - شمالی - جنوبی - ویزای قبرس - تورهای قبرس
تور قبرس - رزرو هتل در قبرس - ویزای قبرس

خدمات تور قبرس زمستان 95 شهر لارناکا با پرواز یونان ایر رفت و برگشت ویزای توریستی و بیمه نامه مسافرتی همراه با صبحانه و راهنمای فارسی زبان می باشد.

شهر لارناکا در قبرس جنوبی از جمله مکانهایی نو ظهور در ضمینه گردشگری ایرانیان می باشد . قبرس اروپایی در فصل پاییز دارای آب و هوای نسبتا سردی می باشدکه همین موجب کاهش بازدید گردشگر از شهر لارناکا و پایتخت قبرس می شود .

با توجه به قرار گرفتن سفارت آمریکا در لارناکا و قبرس جنوبی مسافر فصل زمستان آن افراد علاقمند به سفر به آمریکا و گرفتن ویزای آمریکا تشکیل می دهد . دفتر خدمات مسافرتی مسیر سبز با توجه به نیاز مسافران عزیز اقدام به برگزاری تور قبرس با هواپیمایی aegean را کرده است.

6 شب و 7 روز با پرواز یونان ایر

نام هتل درجه هتل هر نفر اتاق دو تخته هر نفر اتاق بک تخته 6 تا 12 سال با تخت 2 تا 6 سال بدن تخت
کاکتوس *2/ BB 3.290.000 2.790.000 2.600.000 2.600.000
رایس
بوتیک / BB 3.400.000 3.950.000 3.050.000 3.050.000
فلامینگو *3 / BB 3.450.000 3.990.000 2.600.000 2.600.000
آمرغوس
*3 / BB 3.550.000 4.290.000 2.990.000 2.600.000
لردوس بیچ *4 / BB 3.750.000 4.650.000 2.600.000 2.600.000
سندی بیچ *4 / BB 3.790.000 4.650.000 2.600.000 2.600.000
پالم بیچ *4 / BB 3.850.000 4.650.000 2.600.000 2.600.000
سان هال بیچ *4 / BB 3.850.000 4.750.000 3.250.000 2.600.000
گلدن بی بیچ *5 / BB 3.990.000 4.890.000

2.600.000

2.600.000

 

 

توضیحات تور:

1. تمام هتل ها با صبحانه و بدون ترانسفر فرودگاهی میباشد و قیمتها به تومان میباشد .

2.قیمت هتل با نرخ یورو روز محاسبه گردیده است و در صورت افزایش نرخ ارز تا 7% قیمت تور به روز محاسبه میگردد.

3.قیمت پرواز یونانی بر روی پایین ترین کلاس پروازی بسته شده است و در صورت جا ندادن پرواز روی کلاس فوق ما به التفاوت قیمت پرواز جدید به نرخ تور اضافه میگردد.

4.مسیر پروازی رفت و برگشت از تهران به دبی و به لارناکا و برعکس میباشد .

5.در صورت درخواست تور بر روی دیگر شهر قبرس اروپایی با همکاران ما تماس حاصل فرمائید.

هزینه کودک زیر 2 سال 400.000 تومان میباشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا:

1. معرفی نامه شغلی شامل ( جواز کسب ، پروانه مطب ، پروانه وکالت ) بر روی سربرگ و به زبان انگلیسی با مهر  دارالترجمه با موسسه معرفی کننده

2.تمکن مالی و یا مانده حساب بانکی به زبان انگلیسی با مانده حداقل 7 میلیون تومان برای هر نفر با مهر شعبه

3.اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه وداخل امضا ( در صورت داشتن پاسپورت قدیمی ارائه نمائید )

4.دو قطعه عکس رنگی 4*3 پشت زمینه سفید و تمام رخ

5.آدرس کامل پستی محل سکونت و محل کار همراه با شماره تلفن و کد پستی

6.بیمه نامه مسافرتی معتبر با ساپورت حداقل 8000 یورو

توضیح : مدت زمان حاضر شدن ویزا 10 روز کاری از زمان تحول مدارک میباشد

در صورت داشتن هر گونه سوالی خرسند از پاسخگویی به شما عزیزان میباشیم.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







ارسال توسط تور قبرس