تور قبرس - شمالی - جنوبی - ویزای قبرس - تورهای قبرس
تور قبرس - رزرو هتل در قبرس - ویزای قبرس

خدمات تور قبرس زمستان 95 شهر لارناکا با پرواز یونان ایر رفت و برگشت ویزای توریستی و بیمه نامه مسافرتی همراه با صبحانه و راهنمای فارسی زبان می باشد.

شهر لارناکا در قبرس جنوبی از جمله مکانهایی نو ظهور در ضمینه گردشگری ایرانیان می باشد . قبرس اروپایی در فصل پاییز دارای آب و هوای نسبتا سردی می باشدکه همین موجب کاهش بازدید گردشگر از شهر لارناکا و پایتخت قبرس می شود .

با توجه به قرار گرفتن سفارت آمریکا در لارناکا و قبرس جنوبی مسافر فصل زمستان آن افراد علاقمند به سفر به آمریکا و گرفتن ویزای آمریکا تشکیل می دهد . دفتر خدمات مسافرتی مسیر سبز با توجه به نیاز مسافران عزیز اقدام به برگزاری تور قبرس با هواپیمایی aegean را کرده است.

6 شب و 7 روز با پرواز یونان ایر

نام هتل درجه هتل هر نفر اتاق دو تخته هر نفر اتاق بک تخته 6 تا 12 سال با تخت 2 تا 6 سال بدن تخت
کاکتوس *2/ BB 3.290.000 2.790.000 2.600.000 2.600.000
رایس
بوتیک / BB 3.400.000 3.950.000 3.050.000 3.050.000
فلامینگو *3 / BB 3.450.000 3.990.000 2.600.000 2.600.000
آمرغوس
*3 / BB 3.550.000 4.290.000 2.990.000 2.600.000
لردوس بیچ *4 / BB 3.750.000 4.650.000 2.600.000 2.600.000
سندی بیچ *4 / BB 3.790.000 4.650.000 2.600.000 2.600.000
پالم بیچ *4 / BB 3.850.000 4.650.000 2.600.000 2.600.000
سان هال بیچ *4 / BB 3.850.000 4.750.000 3.250.000 2.600.000
گلدن بی بیچ *5 / BB 3.990.000 4.890.000

2.600.000

2.600.000

 

 

توضیحات تور:

1. تمام هتل ها با صبحانه و بدون ترانسفر فرودگاهی میباشد و قیمتها به تومان میباشد .

2.قیمت هتل با نرخ یورو روز محاسبه گردیده است و در صورت افزایش نرخ ارز تا 7% قیمت تور به روز محاسبه میگردد.

3.قیمت پرواز یونانی بر روی پایین ترین کلاس پروازی بسته شده است و در صورت جا ندادن پرواز روی کلاس فوق ما به التفاوت قیمت پرواز جدید به نرخ تور اضافه میگردد.

4.مسیر پروازی رفت و برگشت از تهران به دبی و به لارناکا و برعکس میباشد .

5.در صورت درخواست تور بر روی دیگر شهر قبرس اروپایی با همکاران ما تماس حاصل فرمائید.

هزینه کودک زیر 2 سال 400.000 تومان میباشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا:

1. معرفی نامه شغلی شامل ( جواز کسب ، پروانه مطب ، پروانه وکالت ) بر روی سربرگ و به زبان انگلیسی با مهر  دارالترجمه با موسسه معرفی کننده

2.تمکن مالی و یا مانده حساب بانکی به زبان انگلیسی با مانده حداقل 7 میلیون تومان برای هر نفر با مهر شعبه

3.اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه وداخل امضا ( در صورت داشتن پاسپورت قدیمی ارائه نمائید )

4.دو قطعه عکس رنگی 4*3 پشت زمینه سفید و تمام رخ

5.آدرس کامل پستی محل سکونت و محل کار همراه با شماره تلفن و کد پستی

6.بیمه نامه مسافرتی معتبر با ساپورت حداقل 8000 یورو

توضیح : مدت زمان حاضر شدن ویزا 10 روز کاری از زمان تحول مدارک میباشد

در صورت داشتن هر گونه سوالی خرسند از پاسخگویی به شما عزیزان میباشیم.



ارسال توسط تور قبرس

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 صفحه بعد